sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Trendi-ilta


Viime perjantaina Julian Putiikki oli mukana
Aava Sisustuksen järjestämässä Trendi-illassa. Kevään värit näkyivät molempien tuotteissa. Bongasin ainakin Vallillan verhoista samoja punaisen ja vihreän sävyjä kuin Putiikin rekissäkin oli. Samoin perhosia lenteli molempien tuotteissa. Eli nyt voi olla sävy sävyyn oman sisustuksen kanssa.
 
Illassa oli keväinen tunnelma ja väkeä riitti. Todettiinkin että tällaisella yhteistyöllä on kevät mukava aloittaa. Mukana oli myös Muurasjärveläinen Hilkka Moisio iloisen Me&I malliston kanssa. Ne jotka eivät ehtineet iltaan mukaan niin menkää ihmeessä ihastelemaan Aavan kevättä, se on ihana ja minun mallistoahan pääsee sovittelemaan kutsuilla. Omaan sisustukseen mukaan tarttui kauan etsinnässä ollut kello ja pääsiäiskattaukseen liinaa ja kynttilää. Kuvat illasta on ottanut Selänne-lehden aurinkoinen Tanja Kopsa, eli seuraillaanpas saadaanko lukea illasta myös painetussa muodossa.
 
Rekkiin pujahti monta uutuuttakin taas. Nyt löytyy keväisiä värejä pukeutumispuseroista, raikas koralli ja harmaan beige sävy, joka on hienommalta nimeltään aavikkohiekka. Ja ihan oman kuvan sai perhosneule, jossa on pitsiä olkapäillä ja selässä. Neuleesta löytyy vielä keltainen, puuteri ja vaalea harmaa, koko on s/m. Jospa nyt antaisi kuville vuoron puhua puolestaan.
AURINKOISTA SUNNUNTAITA!
  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti