sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

POP UP putiikilla hääräillään

Julian Putiikilla hääräillään kovaa vauhtia POP UP-putiikkia pystyyn ja tietysti jännitetään miten kaikki menee.

Niin että mikä ihmeen POP UP? Termiä on paljon käytetty väliaikaisesti pystytettyihin ravintoloihin ja nyt minä käytän sitä väliaikaisesti pystytettyyn muotiputiikkiini. Putiikki sijaitsee aiemmista tiedoista poiketen Kauppakatu 33:ssa Haapajärvellä, Olkkosen metsästyliikkeen naapurissa, entisissä Pimpulan tiloissa. Putiikki aukeaa maanantaina 1.7. klo 18 avajaiskekkereiden merkeissä eli tervetuloa sinne ja on sitten auki 13.7 asti joka päivä. Avajaiskekkereillä on myös ensimmäinen VIP-Klubilaisten etu eli VIP-kortilla saa 20% alennusta kaikista ostoksista.

Kannattaa myös varata syksyn kutsut POP UP-viikkojen aikana jolloin emäntä saa 30€  lahjakortin käytettäväksi syksyn muotiuutuuksiin ja tietysti saa myös VIP-kortin jolla saa erilaisia etuja aina vuoden eteenpäin. Paljon hyviä kutsupäiviä on vielä syksylle jäljellä ja uutuuksia tulee jo heinäkuun lopussa :)

Tässä teille kurkistus eilen viimeisteltyihin näyteikkunoihin. Ikkunoiden kuvaaminen osoittautui muuten todella haastavaksi, mutta tässä muutama jossa ei näy kuvaajakin. Jospa illaksi saataisiin sisäpuolikin kuvauskuntoon. Leppoisaa Sunnuntaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti