tiistai 29. tammikuuta 2013

Mustaa valkoisella...vai toisin päin?


Nämä kaksi mustavalkoista ihanuutta saapuivat juuri Serafiinalta. Serafiina on pitkään toiminut maahantuojana pariisilaisille vaatteille, arkisista ihan todella juhlaviin asuihin. Siellä kaksi kokenutta ostajaa tarjoilevat meille näitä herkkuja. Minä olen tullut heidän kanssa tutuiksi jo useamman vuoden ajan ja luotan kyllä heidän osaamiseen ja maahantuomiin merkkeihin. Siksipä niitä löytyy nyt ja jatkossakin Putiikin valikoimista. Suurin osa Serafiinan vaatteista on myös ommeltu Ranskassa, joka tänä päivänä on aika harvinaista.
 
Nämä mustavalkoiset kaunottaret ovat paitsi varmoja valintoja, mutta myös mielettömän tyylikkäitä. Sovittelin tietenkin molempia ja pitempi malli oli kiva legginsihousun kanssa, joista ehkä kuvassa näkyy pieni vilaus ja lyhyempi toppi joustavan kapean hameen kanssa (Molemmat löytyy tietysti Putiikin rekistä).
 
Eilen Julian Putiikki piipahti yllätysvisiitillä Kokkolaan jossa otettiin minut ihanasti vastaan. Inga Fashionin Ingan oli ollut tarkoitus mennä kutsuilemaan, mutta sairastui ja minä tuurasin. Minulla kun on valikoimissa Ingan hyvin istuvat farkut joita vieraat kovasti odottelivat. Nämä naiset olivat olleet muotikutsuilla ennenkin ja tiesivät miten homma toimii...eli rekin kimppuun ja nopeat syövät hitaat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti