perjantai 8. helmikuuta 2013

Herkkuhelmet


Julian Putiikin valikoimissa on Anna Gav lasihelmikorut, joista kuvassa turkoosi ja oranssin punainen kierrerannekoru ovat kevään uutuuksia. Näistä tuli mieleen irtokarkkihyllyn pienet värikkäät hedelmäkarkit. Kierrerannekoru on todella kätevä naiselle, jolla on rakennekynnet (tai muuten vaan ei jaksa taiteilla rannekorujen pienien lukkojen kanssa), Koska koru vain kieputetaan käteen ja se on aina oikean kokoinen. 

Tämän linkin takaa pääsee lukemaan Annan tarinan: http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Helmist%C3%A4+syntyy+uniikkeja+koruja/1135254919406

Voi kun kaikki jaksaisi uskoa Annan tavoin, että menestys on mahdollista, jos tekee sitä mistä tykkää ja missä on hyvä. Tietysti matkan varrelle tarvitaan uskoa ja kannustavia kanssa ihmisiä, kuten Annakin haastattelussa toteaa. Eiköhän siinä tavoitetta tähänkin perjantaihin.
Anna ihailee suomalaisia itsenäisiä ja vahvoja naisia ja tekee korunsa heitä ajatellen. On hienoa että korun takana on filosofia siitä, että jokainen nainen on kaunis ja upea, se vaan täytyy uskaltaa näyttää ja nauttia siitä.



Herkkuhelmet (kuva Anna Gav)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti