sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevät vipinöitä

Kevät on saanut vipinää niin putiikkiin kuin putiikin pitäjäänkin, mutta nyt on jarrutettu hetkeksi tietokoneen ääreen, joten blogikin saa uutta sisältöä. Jos kutsuja kevääksi mielii niin kannattaa otta pikaisesti yhteyttä, Toukokuussa löytyy vielä joitakin vapaita kutsupäiviä. Eli vipinät senkuin kiihtyy.

Uutuuksia on tullut jokaiselta merkiltä ja rekiltä valikoitui tällä kertaa aika vaalea ja herkkä kokonaisuus. Erikoisen innostunut olen kukkahousuista, joista vähän vilahtaa ruskean neuletunikan alta. Kukkahousuja on vaalealla ja turkoosilla pohjalla. Hauska idea on myös yläosa, jossa on jakku, toppi ja huivi kaikki samassa vaatteessa.

Tulevalla viikolla jännitetään ja järjestetään sunnuntaina 28.4 klo 10-16 järjestettävää Kevättä rinnoissa- naistentapahtumaa paikkana Haapajärven Kaunisto. Tapahtumassa on myös muotinäytös klo 14 energisten yrittäjänaisten järjestämänä. Muotinäytöksessä nähtävät Julian Putiikin asukokonaisuudet tulevat myyntiin heti muotinäytöksen jälkeen. Tavataan siis ensi sunnuntaina :)


Kohta on jo Toukokuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti