tiistai 14. toukokuuta 2013

Kukkasia ja mekkosia

Monen moista tapahtumaa on piisannut huhti- toukokuun vaihteessa ja aikaa on vierähtänt edellisestä blogipäivityksestä tovi. Järjestimme Haapajärvisten naisyrittäjien kanssa Kevättä Rinnoissa naistentapahtuman jonka suosio ja onnistuminen yllätti meidät järjestäjät. Kaunisto oli täpötäynnä naisenergiaa ja kuuleman mukaan jokunen rohkea mieskin oli mukana. Lisäksi osallistuin Sievissä järjestettävään Maaseudella osataan tapahtumaan. (Heh heh, kootut selitykset heti kärkeen)

Julian Putiikki suhaa koko toukokuun kutsuilla, mutta jos vielä toukokuulle haluat järjestää kutsut on viimeisellä viikolla maanantai 27.5 ja tiistai 28.5 vapaina. Pariisista saapuu uutuuksia 13.6 eli kesäkuu on oivaa aikaa järjestää muotikutsut. Kenellä lienee ensimmäiset mansikkakakkukutsut :)

 Nyt Putiikki on pullollaan kaikenlaista kevätuutta ja enimmäisenä kameran eteen pääsivät mekot. Malleja on monia ja värejä löytyy, osassa heilahtaa kellohelma, toisissa on niukempi linja ja muutamassa helma hipoo nilkkoja. Uusimmat tulokkaat toin mukanani viikonlopun Helsingin reissulta Serpenttiiniltä ja siltä reissulta riittää kuvattavaa useampaankin blopäivitykseen. Mekkoja tulee ja menee eli jos näistä jokin näyttää juuri sinun mekolta niin kannattaa olla yhteydessä minuun niin katsotaan milloin sovitellaan.

Nyt kukkii myös vyötäröllä. Ruusuvyöllä saa uuden ilmeen vaikka jo olemassa olevaan mekkoon. Näitä löytyy punaisena, harmaana, sinisenä, ruskeana ja kuvan petroolina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti