torstai 30. toukokuuta 2013

Kesän suunnitelmia

Putiikilla valmistaudutaan pieneen lomaan (1.6-12.6), mutta suoraan lomalta suuntaan Inga-Fashionille katsastamaan kesäuutuudet ja silloin jälleen rekissä uusia ihanuuksia. Saatanpa tuoda tuliaisia matkaltakin. Ja aivan mahtavaa, että heti loman jäkeen pääsen myös kutsuille näitä uutuuksia esittelemään.

Tulevana kesänä tapahtuu monenlaista. Kesäkuussa kovasti vielä kutsuillaan, vapaita päiviä löytyy Juhannusviikolta 17.6 ja 20.6 sekä Juhannuksen jälkeiseltä viikolta 25.6 ja 26.6. Kutsuja on hauska järjestää ystäville myös kesällä, voidaan olla ulkosalla sään salliessa ja mikä sopisikaan paremmin tarjottavaksi kuin mansikkakakku.
 
Lauantaina 15.6 klo 10-14 Julian Putiikki on Pihtiputaalla. Järjestämme Kauneuspalvelu Tällingin kanssa yhteistyössä mukavan päivän Pihtiputaan naisille kauneuden ja muodin parissa.

Heinäkuu minua jo kovasti jännittää. Silloin nimittäin aukeaa Julian POP UP Putiikki kahdeksi viikoksi. Eli 2.7-13.7 on mahdollista tulla ihan oikeaan kauppaan Haapajärvelle Kauppakatu 7 hypistelemään Pariisilaista muotia ja silloin on myös luvassa kaikenlaista mukavaa etua syksyksi kutsut varaaville eli olkaapas kuulolla :) Luvassa on myös ensimmäinen V.I.P tapahtuma, mutta siitä lisää myöhemmin.

Omat matka-asut alkaa olla katsastettuna, mutta ei pakattuna (huh, mitenkähän kaiken ehtii). Mukaan lähtee ainakin maximekko, iso lierihattu ja rutkasti lomafiilistä. 
Nähdään kesän mittaan ja ollaan kuulolla täällä blogissa sekä Facebookin puolella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti