tiistai 9. heinäkuuta 2013

Putiikin aamu...


Mitä minä teen kun tulen putiikille? Tässä pieni kurkistus minun tämän päivän aamuun, koska se on ollut oikein mukava. Tokikaan en rasita teitä arvoisat lukijat kaikella sillä mitä tapahtuu ennen kuin tulen tänne, koska ehtiipä siinä tapahtua yhtä ja toista lasten kanssa puuhaillessa. No ensimmäiseksi tietenkin pitää siivota. Vaatteista lähtee ihan mahdottomasti pölyä ja onneksi niitä on edellisenä päivänä asiakkaat pöllyyttäneet.


 
 
Siivouksen jälkeen on ehkä ihan paras hetki eli bloggaamista, facebookkaamista ja muutaman laskun maksamista...kera hyvin haudutetun teen ja Pariisinmunkin. Kyllä elämästä pitää osata välillä nauttiakin ja ainakaan tänään en ollut yhtään laihiksella.
 
 
No, jotta totuus ei unohtuisi nämä kaksi laatikkoa tuijotteli touhuani lattialla. Siispä purin laatikot ja niistähän paljastui lisää kokoja pitkiin- sekä caprifarkkuihin. (Munkin jälkeen en kyllä uskaltanut sovittaa vaikka olin suunnitellut uusimpien bootcut-farkkujen hankintaa)
 
 
 
Paketista paljastui housujen lisäksi kokoja suosittuun uutuustoppiin, jossa on vesiputouspääntie, väreinä musta, valkoinen ja hiekka sekä kuvassa etualalla olevaa pitsipuseroa mustana ja ruskeana.

 
Sittenpäs onkin ollut asiakkaita ja tämä blogipäivityskin siirtyi iltapäivän puolella.
Vielä ehtii piipahtamaan putiikkiin ensi lauantaihin 13.7. asti.
 
ps. Kaikki kesähepenet -30%

 

1 kommentti:

  1. Kiva päivitys päivän tapahtumista. Haluaisin varmaan semmoisen vesiputoushässäkän. Löytyiskö mulle sopivaa valkoista?

    VastaaPoista