maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kohti uusia seikkailuja

Lauantaina loppuivat päivät POP UP-putiikissa ja johan oli mukavaa. Näin todella paljon tuttuja asiakkaita, joita en ollut tavannut reilusti yli vuoteen ja tutustuin uusiin. Kävi myös paljon lomalaisia, jotka olivat tuttuja anopin vaatekaupassa työskentelemieni vuosien ajalta. Ja niin paljon minun kanta-asiakkaitaini. Kiitos kaikille! POP UP-oli huippu kokemus ja jos vain jostain ensi kesänä löytyy minulle kolonen niin varmasti otetaan uusiksi. Kiitokset myös Metsästäjän erikoisliike Olkkoselle viime viikonlopun erämarkkinoista ja koko kahden viikon naapurisovusta.  ANNA GAV korun voitti Vilma S. Haapajärveltä.

Kohti uusia seikkailuja...

No nyt minä sitten hiukkasen lomailen ja huokaisen, mutta kieltämättä ajatukset ovat innokkaasti harhailemassa kohti syksyä. On niin paljon kivoja kutsuja jo tiedossa ja lisää varataan koko ajan. Pääsen miettimään syksyn mallistoja ja valitsemaan rekkiin monen moisia herkkuja. Uuden merkinkin olisi tarkoitus saapua heti elokuun alkuun. Ja tietysti farkut, mitä olisikaan Julian Putiikin mallisto ilman niitä.

Jos harkitset kutsuja niin nyt on hyvä tehdä ainakin alustava varaus, koska jatkoin 30€ lahjakortin tarjousta heinäkuun loppuun. Eli emännälle normaalin edun (-20%) lisäksi 30€ lahjakortti syksyn muotihankintoihin.

Tässä vapaita kutsupäiviä elokuulle:
9.8, 13.8, 15.8, 21.8, 28.8 ja 29.8

Vapaita kutsupäiviä syyskuulle:
4.9, 8.9, 11.9, 18.9, 19.9, 25.9, 26.9, 27.9
(5.9 tai 7.9 olen etelä-pohojanmaalla jos esim. Seinäjoella halutaan kutsuilla :)
Loka-marraskuullekin toki voi varauksen tehdä, siellä on tosi hyvin päiviä vielä vapaana.
Minulle voi soittaa n.044-3700002, laittaa s.postia mirjami.koskela@julianputiikki.fi tai viestitellään facebookissa.

Blogi hiljenee loppuheinäkuuksi...tai ainakin viikoksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti