maanantai 9. syyskuuta 2013

Cashmere - 30 vuotta laadukasta muotia

Voisi kuvitella että 30 vuodessa muotibrändi olisi jymähtänyt paikoilleen ja suoltaisi samalla hyvällä kaavalla tuotettuja vaatteita vuodesta toiseen. Näin ei ole kuitenkaan käynyt Cashmerelle, joka saapui Julian Putiikin valikoimiin nyt syksyllä. Cashmerella on omaa tuotantoa sekä maahantuontia Pariisista. Suunnittelija Minna Jermilä on onnistunut luomaan syksyn mallistoon mutkattomia, helppoja, mukavia ja tietenkin tyylikkäitä mekkoja ja tunikoita. Koot ovat s-xxxl. 

Näissä vaatteissa on hauskaa se, että niistä saa hyvin eri henkisiä, kun ne asustaa eri tavoin. Rennoilla maihareilla, värikkäillä tai kuviollisilla sukkahousuilla ja muhkealla huivilla tulee rento asu. Sama vaate voi toimia hyvin myös pikkukengillä ja sirommalla käsilaukulla, jolloin vaate onkin jo hyvin naisellinen.

Putiikin asiakkaat ovat ottaneet malliston innostuneesti vastaan ja se on vahvistanut minun käsitystä siitä, että se on juuri oikea lisäys jo olemassa olevien merkkien joukkoon. Laitan kuvia siitä millaisia malleja löytyy tai on pikapuoliin tulossa mallistoon niin saatte bongata omat suosikkinne.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti