tiistai 27. elokuuta 2013

Kuvapläjäys

Nyt eletään niitä aikoja, kun putiikille putkahtelee paketteja joka tuutista, milloin on postissa paketti, seuraavaksi jo tuodaankin ovelle ja samaan syssyyn ilmoitetaan Matkahuollosta että täälläpä olisi taas tulossa tavaraa. No minullehan se on kuin Joulu ja jotta tekin pääsette nauttimaan tästä hulinasta niin päätinpä tehdä tänne blogin puolelle oikein kuvapläjäyksen tällä kertaa Inga Fashionin uutuuksista.


Jos nyt aloittaisi farkuista, koska tiedän että näitä on moni odottanut. Mallistoon saapui hyvin perustummansininen farkku, suoralla ei kovin leveällä lahkeella (ylimmäinen kuva). Materiaali on todella pehmeää.

Toisena kuvassa näkyy musta luottofarkku joka loppui viime syksynä pahasti kesken ja nyt onkin kiireesti infottava kaikkia niitä jotka jäivät ilman. Kuten myös sinisessä myös tässä on hennot kulutukset.


Kolmantena hosukuvissa näkyy bootcut, joka on näyttäytynyt täällä blogissakin jo aiemmin. Tämä malli saa todella lantion näyttämään kapeammalta ja sääret metrin pidemmiltä ;)

Mustia legginsihousuja on nyt kolmet erilaiset. Aiemmin mallistossa ollut hengettömän ohut legginsi, Cashmeren trikoolegginssi pienillä rypytyksillä nilkoissa sekä ihan uusi tukevaa materiaalia oleva kultaisilla vetoketjuilla koristeltu legginsihousu (koot 36-38 löytyy tällä hetkellä). Nämä puetaankin sitten pitkän topin ja maxi-neuleen kanssa

Myös Big Spade mallistoon tuli tumman sininen uutuusfarkku kokoihin 46-50.

Kutsuilla on todettu monesti että housujen sovittaminen on kaupassa huomattavasti työläämpää. Kutsuilla voi juoksennella hakemaan uutta mallia ja mikä parasta juoksuttaa myyjää, jos ei housumalli heti napsahda kohdalleen ja farkkujen hinta on vain 65€ ja vetoketjulegginsit 55€. No se housuista...


Neuleet ovat tänä syksynä ihan must-juttu. Löytyy vaikka minkälaisia ja vaikka kuinka monta väriä. Materiaalit ovat laadukasta viskoosielastaania tai sitten villa-cashmere-modaali sekoituksia. Pehmeitä ja lämpöisiä. Vielä loppuun kuvia neuleista. Mallisto elää koko ajan, mutta tällä hetkellä nämä mallit ja monta muuta on saatavilla.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti