maanantai 25. marraskuuta 2013

Ne täydelliset parit


Viime lauantaina olin mukana Nivalan Joulun avauksessa Kupari-Kengän kanssa yhteistyössä. Voitte kuvitella miten mukavaa on, kun asiastaan innostuneet yrittäjät pääsevät keskustelemaan vaatteista ja kengistä. Siinä päivän mittaan syntyi myös bloggausidea. Kupari-Kenkä myy ainoana liikkeenä Suomessa DKode- merkkiä, joka oli minulle rakkautta ensisilmäyksellä tyyppinen tapaus. Kengät valmistetaan Portugalissa laadukkaasta nahasta ja kuten Julian Putiikin vaatteissa, myös näissä kengissä on yksilöllisyyttä ja kivoja yksityiskohtia. Itselleni bongasin jo aiemmin syksyllä violetit nilkkurit, jotka on aivan ihanat tietysti.

Löysin sieltä hyvät parit muutamalle asulle ja niistäpä tässä kuvat. Tietystikkään kuvat ei ihan anna oikeutta ja moni ihastuttava pari jäi kuvaamatta, mutta luonnossa nämä olivat täydelliset toisilleen.

Ensi lauantaina jatketaan kenkien merkeissä, tällä kertaa Haapajärven Kylähullujoulunavauksessa minut putiikkeineni löytää Kenkä-Helenasta. Kellariputiikin rakentelukin on jo täydessä vauhdissa ja 13.12 perjantaina sitten pääsee sinne jo asiakkaatkin kurkistelemaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti