sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vuodenvaihteen kuulumisia Putiikilta

Tahdon ensiksi toivottaa kaikille oikein hyvää, onnekasta, iloista ja tietysti muodin täyteistä vuotta 2014. Olen koko Joulun pyhät suunnittelut tekeväni blogipäivityksen, mutta se hetki koitti näin loppiaisen kynnyksellä, kun pienin on nukkumassa ja muu väki on uppoutunut pikku-leijonien finaalipeliin.

Putiikin pitäjän elämässä on ollut oikein muutosten Joulukuu. Aloitin päivätyöt Kelan palveluneuvojana ja alku on ollut tiukkaa opettelua talon tavoille. Myös muu perhe on saanut osansa muutoksesta. Äiti ei olekaan koulupäivän jälkeen kotona ja pienimmät pojat suuntaavat aamuisin hoitoon. Me kaikki olemme selvinneet kuitenkin hyvin ja arki näyttää löytävän uomansa. Tietysti tärkein uutinen tässä kohtaa on, että Julian Putiikki jatkaa kutsuilua ja uutena olen sisustanut kellariputiikin, jonne voi tulla piipahtamaan ja sovittelemaan iltaisin ja viikonloppuisin. Aukioloajat ovat hyvin joustavat.

Putiikilla on menossa nyt ALE! Yksi rekki on kokonaan puoleen hintaan, paljon tuotteita -30% mm.kaikki laukut. ALE-kutsuja voi varata tammikuulle 12.1, 19.1, 25.1 ja 26.1. muina aikoina palvelee kellariputiikki.

Minun valmistellessa kellariputiikkia oli pieni apulainen Irene napsinut kuvia ja ne ajattelin teille nyt näyttää :)


 
PS. Vielä on sen verran viileää ollut kellariputiikissa ennen kuin saadaan patterin säädöt kohdalleen, ettei sovituskopissa ole tullut kellekään hiki ja vain kerran jäätiin asiakkaiden kanssa lukkojen taakse, hih hih.

1 kommentti: