maanantai 5. elokuuta 2013

Elokuun ensimmäisiä helmiä

Tätä olen kovasti odottanut, pääsen vihdoinkin päivittämään blogiin syksyn uutuuksia. Viime viikolla saapuivat ensimmiset uutuudet Pariisista ja nyt esittelen niistä muutaman täällä blogin puolellakin. Kävin reissun Turussa ja Helsingissä, reilut 1000km, ajot keskustoissa eikä yhtään ruttua tai naarmua autossa. Eli reissuhan oli vallan onnistunut! Mukaani sain jo mekkoja, joista kuvissa muutama. Ruskea, säämiskän oloista materiaali oleva mekko oli ehkä mieleen painuvin ja taitaa päätyä myös minulle alkusyksyn kutsuiluasuksi. Mekon alle ilmojen viiletessä voi pukea pukeutumispuseron ja legginsihousut. Ohuemmalla eläinkuosi mekolla mennään syksyn bilemenoihin ja tyylikäs mustavalkoinen on ihana saappaiden ja paksujen sukkahousujen kanssa.
Mekko 179€

Mekko 98€

Mekko 119€
 
Kaiken kaikkiaan muoti oli selkeämpää kuin keväällä, kukat olivat vaihtuneet graaffisiin kuvioihin ja heleät värit mustavalkoisuuteen. Uutena värinä tulee voimmaakkaasti viininpunainen, väri joka on ollut jonkin tovin pois ja joka varmasti jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Olen taas vaihteeksi aivan innossani kun sesonki vaihtuu ja puhaltaa uudet tuulet. 
Alla Serpenttiiniin neule jossa selässä ja taskuissa aplikaatiokuviot, materiaalina ihana viskoosineulos.

Neule 69€

Tässä neuleen kuvio vielä lähikuvassaNiin ja uuden merkinkin hankin Putiikin valikoimiin reissullani, mutta se ansaitseekin jo sitten ihan oman päivityksen. Luvassa kuitenkin mm. laadukkaita trikoojuttuja, joissa koot xs-xxxl. Tämä merkki on minulle entuudestaan tuttu ja olen oikein innoissani että pääsen sitä jälleenmyymään.
 
Aurinoisia elokuun päiviä!
 

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti