sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kurkistus syksyiseen kauneuteen ja muotiin la 24.8 Kauneuskulmassa

Syksy alkaa olla sillä mallilla, että tekee mieli jo kurkistella vaatekaappiin ja meikkipussiin, josko vaihtaisi sävymaailman pastellista ruskaan.Pidot pitäjässä tapahtuma joka järjestetään Haapajärvellä ensi lauantaina 24.8. sai Julian Putiikin ja  Kauneuskulman yhteistyöhön syksyisen kauneuden ja muodin parissa.

Kävin jo etukäteen kurkistelemassa Kauneuskulman uutuuksia. Ja tässä pieni otos myös blogipäivityksen merkeissä. Max Factorylta oli tullut mielenkiintoinen uutuussarja, josta löytyy Wild Mega Volume maskara. Harja oli hauskan mallinen ja sen avulla ripsistä saa tuuheat ja yltää helposti myös sisä- ja ulkokulmiin, kokeilemisen arvoinen juttu. Samassa sarjassa oli myös Wild Shadow Pencil jolla pystyy tekemään rajauksen ja varjostuksen samalla tuotteella, kätevää. Eikä pidä tietenkään unohtaa täysin uudistunutta luomivärivalioimaa, herkkuja. Kannattaa tulla toteamaan nämä asiat itsekin ja Kauneuskulman asiantuntijat auttavat mielellään oikean sävyn valinnassa. Itse painiskelin lähinnä liian monen vaihtoehdon välillä :)

Lauantaina esittelyssä myös uutuustuoksuja, Bossilta sekä Escadalta. Sirpa osaa kertoa näistä lisää, minun analyysi oli, että hyvältä tuoksui.

 


Eli tulkaa sankoin joukoin ihastelemaan ja tuoksuttelemaan uutuuksia, sovittelemaan ja vaikka varaamaan syksyksi omat kutsut. Minulla mukana ainakin keväälläkin huippusuosituksi nousseita Serpenttiinin nahkajakkuja, jotka tulee alkuviikosta sekä uusia laukkuja ja huiveja.

Julian Putiikki kauneuskulmassa siis ensi lauantaina klo 9-13.

NÄHDÄÄN LAUANTAINA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti