maanantai 12. elokuuta 2013

Muotia suurenmoisille naisille

Bloggaamisen aiheita on varastossa ja tämä on yksi, joka on odottanut jo liian pitkään ja tästä aiheesta olen oikein innostunut. Monnesti mielletään että Pariisilainen muoti on vain kirpuille tai siitä vähän suuremmille, mutta ehei, kokoja löytyy. Eli Julian Putiikilta tekee löytöjä isommat ja pienemmät. Tunnen useita xl-koon naisia, jotka näyttävät upeilta, huolitelluilta ja tyylikkäiltä ja aika moni on löytänyt oman näköisiä juttu myös Julian Putiikin rekistä.

Esimerkiksi BleeKlüm on laadukas merkki jossa koot lähtee 40/42, joka on merkitty numerolla 1 ja koot menee aina numeroon 5 asti, joka taas vastaa n.kokoa 48/50. Tässä kaksi tämän syksyn uusinta tunikaa. Näissä on koko otettu huomioon leikkauksessa ja laskeutuva materiaali lisää istuvuutta, ei siis mitään säkkejä. 
 
Myös mallistoon tulevalla uudella merkillä, Cashmerella, löytyy koot xs-3xl. Tässä ensimmäinen ihanuus, josta löytyy tällä hetkellä koot xl-3xl. Tässä tunikassa on laskokset edessä ja yksi laskos selässä jolloin trikoo ei jää ihoon kiinni vaan pääsee laskeutumaan kauniisti. Kiva idea on ollut lisätä tunikan sivusaumoihin taskut. Ihan takuuvarma syksyn lempivaate!  
 
 
 
 
Ja tietenkään ilman mainintaa ei saa jäädä mainiot housut kun aiheena on isommat koot. Mallistosta löytyy farkut kokoon 50 asti ja kuminauhallinen musta housu on ollut suosikki joka koossa aina koosta 36 kokoon 48. Nyt jännityksellä odotetaankin ensimmäisiä farkkulähetyksiä Pariisista, ehkä jo ensi viikolla. Samoin odottelen Cashmeren pakettia, jotta pääsen esittelemään merkin myös täällä blogin puolella.
 
 
Eli jos saat kutsun muotikutsuille, tule ihmeessä kurkkaamaan mallisto, olit pieni tai iso, nuori tai vanha, mukavaa on ollut joka ikisillä kutsuilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti